Rádiófrekvenciás ultrahangos tokafogyasztó arckezelés | shapeyou

Rádiófrekvenciás ultrahangos tokafogyasztó arckezelés

Ahogy a korunk halad előre, úgy sajnos az állunkon lévő toka zsírrétegének növekedése is évről évre centikben mérhető, mely nap, mint nap meg tudja keseríteni a reggeli tükörbenézésünket. De zsírleszívás és egyéb plasztikai műtétek helyett inkább próbáljuk ki az ultrahanggal és rádiófrekvenciával kombinált teljesen fájdalommentes, de annál eredményesebb tokafogyasztó kezelést.

 

Hogyan zajlik a kezelés menete?

A kezelést egy gyors arctisztítással kezdjük, majd felvisszük a speciális hatóanyagú krémet, előmelegítjük a kezelőfejet és megkezdjük a kezelést az ultrahanggal, mely rezgéseinek hatására a sejtek aktív állapotba kerülnek, serkentőleg hat a kollagén anyagcserére és a fibroblasztok működésére, a sejtmembrán áteresztőképessége javul. Hő termelődik, így az erek kitágulnak, felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést. Ezt követi a rádiófrekvencia, mellyel egyszerre tudunk termikus és elektromágneses hatást is kifejteni. Fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A természetes szöveti ellenállás következtében keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon elősegíti a fibroblasztok működését, számuk  meghatványozódik és jó minőségű I. típusú kollagén képződik. Pozitívan változik az alapállomány transzport- és szűrő funkciója, valamint a  mikrocirkuláció is, a sejtek tápanyagfelvétele és salakanyag leadása javul, jobb lesz a szöveti oxigenizáció. Javul a nyirokelfolyás is, mely tovább optimalizálja az alapállomány funkcióit, valamint a lokális  immunműködés is pozitívan változik a magas hőmérséklet miatt.

 

Mi a teendő a kezelés után?

A kezelés ideje alatt fogyasszon el napi 2-3 liter tiszta, lehetőleg szénsavmentes vizet, valamint a kezelést követő 48 órában ne fogyasszon szénhidrátot!

 

Ellenjavallatok:

·       keringési rendellenesség, láz, gyulladásos állapot, friss, nyílt seb, pacemaker esetén, daganatos betegségek, terhesség, szoptatás, fogászati és koponyaűri implantátumok (fém beültetések), cukorbetegség, ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, ekcéma