Ránctalanító bőrfeszesítő lifting arckezelés | shapeyou

Ránctalanító bőrfeszesítő lifting arckezelés

A különböző arckrémek, melyeket nap, mint nap használunk, sajnos csak a bőrünk felszínén, látszati hatást eredményeznek, de az idő múlásával bőrünkben a kollagén, elasztin és más proteinek termelődése fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát és a finom vonalak sajnos ráncokká mélyülnek, bőrünk szerkezete lazává válik.

 

Hogyan zajlik a kezelés menete?

A kezelést egy gyors arctisztítással kezdjük, majd felvisszük a speciális hatóanyagú krémet, előmelegítjük a kezelőfejet és megkezdjük a kezelést.

Az ultrahang, frekvenciája meglazítja a bőr felületén található szaruréteget és ezáltal elősegíti a hatóanyagok felszívódását és a bőr mélyebb irharétegeibe jutását. A rezgések hatására a sejtek megmozdulnak, serkentőleg hat a kollagénanyagcserére és a fibroblasztok működésére, hő termelődik, így az erek kitágulnak, javítja a vérkeringést, ezzel teltebbé téve az arcbőrt. A sejtmembrán áteresztőképessége javul, a nyirokkeringés fokozódik, és segít visszaállítani a kötőszöveti pH-t is. A kezelés hatóanyag nélkül is jót tesz a bőrnek, de igazi változás hatóanyaggal érhető el, hiszen az ultrahang a bőr alsó rétegeibe is eljuttatja és hatásukat még a kezelés után órákkal is kifejtik.

Kezelés során használt hatóanyagaink: Mediterrán olívaolaj, mely aktív hatóanyag tartalma feszesíti a bőrt és intenzíven hidratál. A hyaluronsav, mely rugalmasít, biztosítja a kollagén és elasztin rostok hidratációját, növeli a bőr vízfelvevőképességét, hidratáltságát. Mandulaolaj, mely E- vitamint, linolsavat és olajsavat tartalmaz, mely segít a bőrnek a kiszáradás leküzdésében, megtartani rugalmasságát, feszességét. Megnyugtatja a fáradt, használt bőrt és frissé teszi azt. Speciális krémünk kozmetikai kezelések során aknés, seborrheás és érzékeny bőrre is alkalmazható. Illat és színezőanyagot nem tartalmaz.

Mi a teendő a kezelés után?

Az egyetlen, de ugyanakkor legfontosabb teendője a vendégnek, hogy a kezelés ideje alatt fogyasszon el napi 2-3 liter tiszta, lehetőleg szénsavmentes vizet!

 

Ellenjavallatok:

·       keringési rendellenesség, láz, gyulladásos állapot, friss, nyílt seb, pacemaker esetén, daganatos betegségek, terhesség, szoptatás, fogászati és koponyaűri implantátumok (fém beültetések), cukorbetegség, ismeretlen eredetű bőrbetegség, illetve aktív herpesz, ekcéma